Vakantiehuizen op de Veluwe waar de hond welkom is

De Veluwe is een fijne vakantiebestemming voor hondenbezitters. Uw trouwe viervoeter kan wat ons betreft gewoon mee. In een flink aantal vakantiehuizen van vakantieveluwe.com is uw hond gewoon welkom.

In een vakantiehuis met uw hond

Een vakantiehuis is de ideale accommodatie als u met uw hond op vakantie gaat. Uw hond heeft de ruimte, kan lekker naar buiten in de tuin of op het terras. Ook voor huizen waar uw hond welkom is, gelden natuurlijk wel regels. Zo is het meestal niet de bedoeling dat uw hond in de slaapkamers komt!

Lekker wandelen met uw hond op de Veluwe

Op de Veluwe zijn nog heel veel plekken waar u uw hond gewoon lekker los kunt laten lopen. Wij zetten ons vier favoriete plekken op een rij.

Strokelbos
Het Strokelbos ligt aan de zuidwest kant van Harderwijk. Dit is het enige natuurgebied in de omgeving van Harderwijk waar uw hond nog echt los mag lopen. Dit mag van de Plaggenweg tot aan het dierenasiel De Ark. U kunt gratis parkeren aan het eind van de Plaggenweg.

Landgoed Mariëndaal
Tussen Arnhem en Oosterbeek ligt het landgoed Mariëndaal. In dit heuvelachtige gebied van ruim 100 hectare mogen honden vrijwel overal lekker loslopen. Er zijn ook mogelijkheden om lekker te zwemmen. U kunt parkeren aan de Schelmseweg in Oosterbeek.

De Drieberg
Dit losloopgebied is een glooiende heuvel met bos op de Ederheide. Dit mooie natuurgebied ligt tussen Ede en Otterlo. Parkeren kunt u op de parkeerplaats aan de Driebergweg tussen Ede en Arnhem.

Hondenbos Julianatoren
Ten zuiden van Koningin Julianatoren in Apeldoorn ligt een gedeeltelijk omheind losloopgebied voor honden. Parkeren kan op op de parkeerplaats aan de Juniperlaan. Reken erop dat het hier gezellig druk is met andere hondenbezitters.

Kies met uw hond voor een vakantiehuis op de Veluwe

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete huisdiervriendelijke vakantiewoning op de Veluwe selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. En natuurlijk kunt u aanvinken dat u alleen huizen wilt zien waar uw viervoeter welkom is!