Rhederlaagse Meren vakantiepark

Nieuw in ons aanbod! Vakantiepark de Rhederlaagse Meren.

Het park is niet alleen een lust voor het oog, er is ook van alles te doen. Het park ligt direct aan het strand en aan een recreatieplas. Sla er op los op de tennisbaan, neem een duik in het buitenzwembad met peuterafdeling (hoogseizoen open) of plof met een goed boek neer op je handdoek op het privéstrand op het vakantiepark. Voor de kids is er een kinderspeelplaats en staat er een leuk recreatieteam klaar in het hoogseizoen. Voor een lekker hapje en een drankje kun je terecht bij het cafetaria, restaurant of bruine kroeg ‘Old Sailor’. Bekijk de accommodaties via onderstaande link. 

De Veluwe om de hoek, het water van watersportgebied de Rhederlaag én de IJssel voor de deur en tal van fijne faciliteiten op het park. Een vakantie bij Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren staat gelijk aan puur ontspannen, bijvoorbeeld op ons privé strand. Of juist heerlijk actief bezig zijn, met bijvoorbeeld een wandeling over Nationaal Park Veluwezoom. Onze ligging aan het water maakt ons park geschikt voor een actieve watersportvakantie.

Met faciliteiten zoals een buitenzwembad, privé strand, animatieteam, fiets en bootverhuur en diverse horeca kan je heerlijk gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Via onderstaande link kunt u de accommodaties bekijken. Bij vragen neem contact op met onze klantenservice.

Rhederlaagse Meren