Vakantieveluwe.com is al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg. Wat betekent dat?

Veel webwinkels hebben een keurmerk, zoals het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. VakantieVeluwe.com is inmiddels zelfs al 10 jaar lid. Maar wat betekent dat eigenlijk? 

Het is je vast weleens opgevallen dat je onderaan een website verschillende keurmerken ziet staan. Het keurmerk Thuiswinkel Waarborg is de bekendste en samen Webshop Keurmerk de meest betrouwbare. Een website met een keurmerk biedt veel voordelen. Ook deze website heeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Inmiddels zelfs al tien jaar. 

Wat is het voordeel van een keurmerk?

Als je bij een webwinkel shopt of in ons geval een vakantiehuis op de Veluwe boekt, biedt een keurmerk veel voordelen. Zo is er altijd duidelijkheid over kosten en wordt er op een verantwoorde manier met je gegevens omgegaan. Dat betekent dat je veilig een vakantiehuis kunt boeken. Dat vinden we belangrijk, omdat we het boeken van een vakantiehuis voor onze gasten zo veilig en makkelijk mogelijk willen houden. Het is goed om te weten dat er bijvoorbeeld ook keurmerken zijn die niet even betrouwbaar zijn. Die zijn bijvoorbeeld niet aangesloten bij De Geschillencommissie en hanteren geen algemene voorwaarden. Check dus altijd of het keurmerk wel betrouwbaar is. 

Boek veilig je vakantie op de Veluwe

Wil je er lekker tussenuit met z’n tweeën of met het hele gezin? Welk vakantiehuis op de Veluwe je ook boekt, bij ons kun je erop vertrouwen dat dit zo makkelijk en veilig mogelijk kan. Ook onze reviews, bestaande uit beoordelingen van échte gasten, helpen je om te kiezen voor jouw ideale vakantiehuis. 

Klik hier voor al onze vakantiehuizen