Vier de kerstvakantie in een vakantiehuisje: dit zijn de voordelen

Kerst en Oud en Nieuw vieren we dit jaar kleiner en intiemer. Anders dus. Een goed moment om het ook helemaal anders aan te pakken. Ooit erover nagedacht om de feestdagen in een vakantiehuis op de Veluwe door te brengen? Als je antwoord ‘nee’ is, lees dan vooral even verder.

Nederlanders snakken naar vakantie of gewoon een weekend er tussenuit. Daarom is een verblijf boeken in een vakantiehuisje op dit moment razend populair. Maar wat doen we dit jaar met de feestdagen? Die vraag wordt nu al gesteld. Pak het eens helemaal anders aan en boek een vakantiehuis in de kerstvakantie. We sommen de voordelen voor je op.

Ontspannen in je vakantiehuis op de Veluwe

Dat de Veluwe bij veel van onze vakantiehuizen letterlijk je achtertuin is, is natuurlijk een groot pluspunt. Vanuit je vakantiehuis wandel of fiets je zo de natuur in. En die is ook in de winter wonderschoon, zeker als er sneeuw valt. Een aanrader voor mensen die toe zijn aan rust, stilte of quality time met het hele gezin.

Het nieuwe jaar in zonder decemberstress

Bezorgt alleen al de gedachte aan een kerstdiner met de hele familie je stress? Dit jaar is de uitgelezen kans om zonder decemberstress Kerst te vieren en het nieuwe jaar in te gaan. Vier de feestdagen klein en intiem. In je vakantiehuisje kun je de lekkerste recepten uitproberen of laat een feestmaal gewoon bezorgen. Niets moet deze kerstvakantie, maar alles mag. Hoe fijn is dat! 

Klik hier voor onze beschikbare vakantiehuizen in de kerstvakantie