Vier Pasen in een vakantiehuis op de Veluwe

Een korte vakantie: wanneer kun je die nu het beste plannen? Met Pasen! De Veluwe is een zeer populaire bestemming met Pasen. We leggen je uit hoe dat komt. 

Nederlanders kiezen steeds vaker voor een kortere vakantie. Niet perse in het buitenland, maar juist gewoon in eigen land! Korte vakanties bieden veel voordelen. Het is ten eerste goedkoper, want je bent minder lang weg. Nog een pluspunt: hoe meer korte vakanties, hoe vaker je weg bent. Ook de voorpret die je ervaart is heel belangrijk. Door steeds korte vakanties te boeken, heb je steeds iets nieuws om naar uit te kijken. Voor je mentale gezondheid is dat heel belangrijk. Genoeg redenen om er juist met Pasen lekker tussenuit te gaan. 

Wanneer is het Pasen?

Eerste Paasdag valt altijd op een zondag. Het is de eerste zondag na de eerste volle maan in het voorjaar (dus na 21 maart). Daarmee valt Pasen altijd tussen 22 maart en 25 april. In 2022 valt Pasen op zondag 17 april en maandag 18 april.

Vier Pasen in een vakantiehuis op de Veluwe

 Pasen is perfect voor een korte break. Veel van onze gasten kiezen er daarom voor om die vrije dagen te besteden op de Veluwe. Je kunt dan een lang weekend weg: van vrijdag tot en met maandag. Veel gasten hebben al geboekt. Wacht dus niet te lang! Een vakantiehuis bij VakantieVeluwe.com boeken betekent: een perfecte locatie, een complete inrichting vakantiehuis met veel ruimte én volop privacy om optimaal van de rust en natuur te kunnen genieten.

Ontdek de prrachtige natuur van de Veluwe met Pasen

Met Pasen kun je goed merken dat het voorjaar is begonnen. Bomen en struiken staan in bloei, in de wei lopen volop jonge dieren zoals lammetjes en kalfjes. En als de zon schijnt, is het heerlijk vertoeven op het terras of gewoon in de tuin van je eigen vakantiehuis. Maar, het is ook de perfecte tijd om even lekker te wandelen of de Veluwe per fiets te ontdekken. 

Alvast fijne paasdagen! 

Naar de Veluwe met Pasen? Klik hier