Waarom je tijdens het Hemelvaartweekend op de Veluwe moet zijn

Niet twee, niet drie maar vier dagen vrij! Het Hemelvaartweekend komt eraan en dat is meteen het ideale moment voor een korte break. Kom weer helemaal tot jezelf en geniet van de natuur en de rust op de Veluwe.

Veel mensen kiezen ervoor om tijdens Hemelvaart er even lekker tussenuit te gaan. En waar kan dat beter dan in het allermooiste natuurgebied van ons land? De Veluwe is het met haar prachtige bosgebieden, wilde dieren en eindeloze wandelroutes, dé plek om na een lange stressvolle tijd weer te ontspannen. Maak je klaar voor eindeloze wandelingen, inspirerende fietstochten of juist even helemaal niets. De keuze is aan jou.

Steden op de Veluwe

De Veluwe is natuurlijk meer dan alleen bos en heide. Er zijn ook talloze leuke steden in de buurt te vinden. Ontdek de haven in Harderwijk, wandel door het knusse prachtige Elburg of ga uren winkelen in Apeldoorn. Sluit de dag af met een heerlijk etentje en ervaar het ultieme vakantiegevoel, gewoon in eigen land!

Vier vakantie op de Veluwe

Gun jezelf die paar dagen weg en kom helemaal tot rust op de Veluwe. Al onze vakantiehuizen zijn aan de rand van de Veluwe of zelfs midden in de natuur te vinden. Ideaal om uren te kunnen wandelen, fietsen of tot rust te komen in de prachtige groene tuinen. Bekijk ons grote aanbod vakantiehuisjes, voor gezinnen, stelletjes en grote groepen en geniet.

Fijne Hemelvaart!