Winkelen op de Veluwe

Wie aan de Veluwe denkt, denkt aan een vakantie in een mooi vakantiehuis op de Veluwe, veel bossen, herten, zwijnen en zandverstuivingen. En niet direct aan de laatste mode, spannende literatuur en de leukste cadeautjes voor jong en oud.

Toch is dat niet terecht. Bij een vakantie op de Veluwe kunt u namelijk ook uitstekend winkelen. Wij geven u graag onze vijf tips voor een paar uurtjes heerlijk shoppen tijdens uw verblijf op de Veluwe.

Winkeltips Veluwe

Winkelen in Apeldoorn
De Korenstraat is de belangrijkste winkelstraat en volgens de inwoners de gezelligste straat van Apeldoorn. In de Korenstraat vindt u een rijk aanbod van verschillende winkels, groot en klein. Ook in het centrum van Apeldoorn is het overdekte Winkelcentrum Oranjerie. Hier vindt u maar liefst 60 winkels met een breed aanbod en gezellige horeca.

Winkelen in Ede
Ede heeft een oergezellig centrum met een gezellig winkelaanbod. De zaterdagmarkt in het centrum is bovendien de grootste markt van Gelderland. Van half juli tot half augustus wordt bovendien iedere dinsdag een gezellige heidemarkt gehouden in Ede.

Winkelen in Barneveld
Barneveld is een van de oudste dorpen van de Veluwe. Het wordt genoemd als kerkdorp in manuscripten uit 1333. Het mooie oude centrum is nu het terrein voor een middagje gezellig shoppen.

Winkelen in Epe
Epe heeft een uitgebreid winkelaanbod. Zowel de grote ketens als de kleinere speciaalzaken zijn in Epe te vinden!

Vakantiehuisje op de Veluwe huren
Wil u in Nederland op vakantie en genieten van rust en natuur? Boek een vakantiehuisje Veluwe. De Veluwe geeft je mogelijkheden genoeg om je kinderen te vermaken.