Wist jij dit al over onze vakantiehuizen op de Veluwe?

Heb je nog nooit een vakantiehuis op de Veluwe geboekt of juist al meerdere keren? Het is hoe dan ook tijd om wat meer over onze vakantiehuizen te vertellen. Dit moet je erover weten.

Duizenden gasten hebben de afgelopen jaren hun vakantie gevierd in onze vakantiehuizen op de Veluwe. Wij snappen dat, want de Veluwe is prachtig en de afgelopen jaren een zeer populaire vakantiebestemming geworden. Vakantie vieren hoeft allang niet meer in het buitenland. Onze vakantiehuizen worden massaal geboekt door wandelliefhebbers, fietsers, rustzoekers, gezinnen, maar ook grote groepen. Tijd om wat meer te delen over onze vakantiehuizen.

Ruim 200 verschillende vakantiehuizen

Zoveel? Ja, echt! Ons aanbod blijft groeien, wat betekent dat je inmiddels uit meer dan tweehonderd vakantiehuizen kunt kiezen. We beschikken over groepsaccommodaties, knusse vakantiehuizen voor jonge gezinnen, vakantiehuizen aan het water en soms zelfs met sauna. De keuze is reuze en divers. Dat maakt onze vakantiehuizen juist zo uniek en geliefd bij onze gasten.

Van Voorthuizen tot Uddel

De Veluwe is één van de grootste natuurgebieden in ons land. Daarom zijn onze vakantiehuizen echt overal te vinden. Je vindt onze huisjes in Doornspijk, Garderen, Lunteren en Ede. En ook in Uddel, Voorthuizen en Wenum Wiesel. BIj veel van onze vakantiehuizen is de Veluwe letterlijk je achtertuin. Van fietsen, wandelen tot winkelen: in de omgeving van de vakantieparken is altijd wat te doen. Ideaal voor jong én oud.

Veel vakantiehuizen met huisdier

Goed nieuws: bij steeds meer vakantiehuizen op de Veluwe is je trouwe viervoeter gewoon welkom. Soms zijn zelfs twee honden welkom. Hoe leuk is dat? We snappen dat als je op vakantie gaat in Nederland, je je hond natuurlijk gewoon mee wilt nemen. Ook voor honden is de Veluwe een waar speelparadijs. Je kunt samen met je hond eindeloos lang wandelen in de natuur, spelen bij het water of één van de vele losloopgebieden opzoeken.

Klik hier voor al onze vakantiehuizen