Zomervakantie: deze vakantiehuizen op de Veluwe zijn nog beschikbaar

De zomervakantie komt nu echt om het hoekje kijken. Toch heeft nog lang niet iedereen een vakantie geboekt. Ga voor zekerheid en vier je vakantie zorgeloos op de Veluwe. Deze vakantiehuizen zijn nog beschikbaar.

Gaat je vakantie naar het buitenland niet door of blijf je gewoon liever in Nederland? Groot gelijk! Voor wie nog geen vakantie geboekt heeft deze zomer hebben wij goed nieuws: er zijn nog vakantiehuizen beschikbaar. Vier jij deze zomer vakantie op de Veluwe? Wees er dan snel bij. Deze vakantiehuizen op de Veluwe zijn nu nog beschikbaar. 

1. Wellness bungalow met spa in Uddel

Bubbelen, borrelen en relaxen? Dan is dit vakantiehuis perfect voor jou. Bij deze luxe bungalows voor vier personen in het Veluwse Uddel staan wellness en comfort centraal. Bij het betreden van dit kleinschalige en gastvrije vakantiepark met wellness, waan je je direct in vakantiesferen Een groot pluspunt: een spa. Vanuit je eigen privé spa geniet je optimaal van de rust en stilte van de natuur. Wees er wel snel bij, want dit type vakantiehuis is populair. 

2. Chalet Comfort voor 4 personen in Lathum

Zodra je dit leuke chalet binnenstapt, waan je je meteen in vakantiesferen. Met vier personen beleef je op een schitterend vakantiepark in het Gelderse Lathum een fantastische vakantie. Pluspunt: het park ligt direct aan het strand en een recreatieplas. Een kwestie van koffers uitpakken, je zwembroek of bikini aantrekken en genieten maar. 

3. Bungalow voor 12 personen aan het water

Wil je last minute met een grotere groep weg in Nederland? Zelfs dat is nog mogelijk. Boek een verblijf in deze bungalow voor twaalf personen in het Gelderse Terwolde. Deze comfortabele groepsaccommodatie, bestaande uit twee aan elkaar geschakelde bungalows die verbonden zijn door middel van een tussendeur in de woonkamer, is perfect voor een vakantie of weekend weg met de hele familie. Het vakantiepark beschikt over zwembaden, een jachthaven en een natuurlijke recreatieplas met een groot zandstrand.

Meer vakantiehuizen? Deze zijn ook nog beschikbaar