Stap 2. Persoonlijke Gegevens
Stap 3. Controle en bevestiging
Let op: Uw gekozen aankomstdatum is binnen 48 uur. Wij kunnen de beschikbaarheid helaas niet 100% garanderen - deze boeking is daarom onder voorbehoud.

Vul uw reisgezelschap in

Aantal volwassenen
Vanaf 18 jaar
Aantal kinderen
Vanaf 3 tot 17 jaar
Aantal baby's
Vanaf 0 tot 2 jaar
Huisdieren niet toegestaan
Kinderstoel
Kinderbed
Hand- en badlinnen
Annuleringsverzekering
Allrisk Annuleringsverzekering.
Wij werken met de Allrisk annuleringsverzekering. Wil je zelf kunnen bepalen om welke reden je de geboekte vakantie annuleert? Kies dan voor de uitgebreide Annuleringsverzekering die wij aanbieden (Allrisk). Je kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaardverzekering staan, maar je mag zelf bepalen om welke reden je niet op vakantie wilt gaan. Bijvoorbeeld omdat één van je vrienden ernstig ziek is geworden, of als je toch die nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. Valt de annuleringsreden binnen de Standaard Annuleringsverzekering dan krijg je 100% van de annuleringskosten vergoed. Valt de annuleringsreden binnen de Allrisk Annuleringsverzekering dan vergoedt de verzekering 75% van de annuleringskosten. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.
Lees meer
Reisverzekering
De kortlopende reisverzekering
Het zal u tijdens uw vakantie maar overkomen: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten is het prettig om te weten dat er van Europeesche altijd iemand voor u klaar staat.
Onder de basisdekking van de kortlopende reisverzekering valt:
  • Personenhulpverlening
  • Telecommunicatiekosten
  • Buitengewone kosten
  • Bagage
  • Schade logiesverblijven
Lees meer
Heeft u een voucher code?
Lees hier de algemene voorwaarden
Let op: Uw gekozen aankomstdatum is binnen 48 uur. Wij kunnen de beschikbaarheid helaas niet 100% garanderen - deze boeking is daarom onder voorbehoud.
Terug naar de woning
Uw selectie
vakantiehuis-green-in-winterswijk_36018
Huiscode: vel088 Knus houten vakantiehuis in Winterswijk Aankomst za 13-07-2024 tussen 15:00 uur en 17:00 uur Vertrek za 20-07-2024 voor 10:00 uur Duur 7 Nachten
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren