9 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Internet
Type accommodatie

Vakantiehuizen Veluwe

Bekijk hier de mooiste vakantiehuizen van de Veluwe en boek direct online. 

9 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 110,-

Exclusief
Schoonmaakkosten € 55,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

11-09-2024 > 13-09-2024
Vanaf
€ 216,60

Exclusief
Schoonmaakkosten € 85,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

02-09-2024 > 04-09-2024
Vanaf
€ 180,20

Exclusief
Schoonmaakkosten € 85,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

02-09-2024 > 04-09-2024
Vanaf
€ 127,20

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

07-10-2024 > 09-10-2024
Vanaf
€ 108,20

Exclusief
Schoonmaakkosten € 85,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

02-09-2024 > 04-09-2024
Vanaf
€ 90,40

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

07-10-2024 > 09-10-2024
Vanaf
€ 225,30

Exclusief
Schoonmaakkosten € 25,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

30-08-2024 > 02-09-2024
Vanaf
€ 158,-

Exclusief
Schoonmaakkosten € 55,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

31-03-2025 > 03-04-2025
Vanaf
€ 99,20

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

07-10-2024 > 09-10-2024

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren

Met onze eigen Veluwe onder handbereik is het helemaal niet nodig om naar het buitenland op vakantie te gaan. Het voor het grootste gedeelte uit de beide natuurparken 'Veluwezoom' en 'Hoge Veluwe' bestaande streek biedt ons alles wat we van een bosrijke omgeving mogen verwachten. Zowel voor gezinnen met kinderen, sportieve vakantiegangers als bezoekers die voor een meditatieve vakantie komen is de Veluwe de uitgelezen plaats voor een kort- of langdurig verblijf in een vakantiewoning. Wil je voor de volle honderd procent van de zuivere boslucht genieten en wakker worden het geroffel van kleine eekhoornvoetjes over het dak dan boek je natuurlijk een huisje op de Veluwe.

Dit dunst bevolkte gebied van ons Nederland is een geliefde vakantiebestemming voor een iedere die graag in de natuur lekker actief bezig is en niet houdt van vakantieoorden met grote hotels en wandelboulevards waar zien en gezien worden van het hoogste belang lijkt te zijn. Lekker kort bij in eigen land, in van alle gemakken voorziene parken, is het voordelig een bungalow huren op de Veluwe. Koken of barbecueën, net hoe je het wil, in of bij je huisje. Geen zin in eten maken? Vakantie zou geen vakantie zijn als je niet kon profiteren van het ultieme gemak van een goed restaurant op het park. Liever wat verder van de mensen massa? Kijk eens rond in het aanbod authentieke vakantiehuisjes die je op de Veluwe nog aantreft. Te klein voor permanente bewoning of te ver van de bebouwde kom afgelegen boerenwoninkjes die je regelmatig als goedkoop vakantiehuis huren kan.

Voor kinderen is de Veluwe een waar paradijs waar het onmogelijk is dat ze zich gaan vervelen. Er is namelijk voor elk soort kind wat wils. Van allerlei avontuurlijke bezigheden als speur- en avontuurtochten tot educatieve dagen op biologisch gebied en kindersafari's waarbij er overnacht wordt in de buitenlucht. Aan pret- en dierenparken ook geen gebrek.

We noemen er enkele:

  • De Julianatoren in het hart van de Veluwe met meer dan 60 attracties.
  • Apenheul,de overbekende dierentuin waar je zelf tussen de apen loopt en ze zelfs aan mag raken.
  • Kinderparadijs Malkenschoten, zeer gevarieerd speelpark voor zowel de kleine als grotere kinderen.
  • Schateiland Zeumeren in Barneveld, Neerlands grootste overdekte speelparadijs gericht op kleintjes tot 12 jaar.
  • De Spelerij- De Uitvinderij, al spelenderwijs ontdekken kinderen alles wat ze graag willen weten.

Bij de meeste van deze parken is er een groot gedeelte overdekt zodat je tijdens regenachtige dagen niet met de handen in het haar hoeft te zitten.

Mountainbiken, paardrijden, watersportactiviteiten en natuurlijk wandelen zijn de sportactiviteiten waar de Veluwe zich uitermate goed voor leent. Het gebied is doorweven met een netwerk van goed uitgezette wandel- en fietsroutes. Dankzij het nieuwe knooppuntensysteem zijn nu ook meerdere routes eenvoudig met elkaar te verbinden tot een langere route of ze te mengen. De mountainbikeroutes zijn daarnaast allemaal voorzien van niveauaanduiding met een kleur zodat je weet welke moeilijkheidsgraad van track je kan verwachten.

Kanoën, waterskiën, surfen of een tochtje zeilen. Ook dat kan op de Veluwe en op het Veluwemeer. Met de inpoldering van het IJsselmeer bleef er tussen Flevoland en het 'oude' vasteland een reep water over die ons een berg aan recreatieplezier oplevert. Niet echt een bosmeer zoals je misschien bij de naam Veluwemeer zou verwachten, de plas ligt dan ook eigenlijk aan de uiterste rand van de Veluwe. Het ontstaan van het meer is echter een prettige vervolmaking van een vakantie op de Veluwe.

Stel het je eens voor; samen met je geliefde in de koude winterdag eer een weekendje tussenuit. Denk hierbij aan de koude dagen rond Valentijnsdag wanneer je wel een beetje warmte gebruiken kunt. wat let je om een van de vele Hans en Grietje huisjes te huren op de Veluwe. Cadeautje mee, open haard aan, wijntje erbij eventueel eerst lekker ontspannen in de Finse Sauna en je weekend kan niet meer stuk. Met name in de winter als het niet zo druk is een heerlijke manier om er even tussenuit te zijn. Genieten van de bossen, de natuur en elkaar. In de winter is het bos en de heide een compleet ander wereld. Stel je eens een wandeling voor in de stille witte wereld van een bos dat bedolven ligt onder een dik pak sneeuw. Je ziet de edel- en damherten bijgevoederd worden en overal sporen tref je sporen aan van dieren waarvan je geen idee had dat ze zo dicht in de buurt waren.

Met name een familiehuis of grotere bungalow huren op de Veluwe is prijstechnisch veel gunstiger als met zijn allen in een hotel. De intimiteit van een woning is daarnaast groter en met name voor teambuilding de ideale logies. Afhankelijk voor welke soort groep en met wat voor doel je het groepsuitje organiseert zijn er legio activiteiten die inspelen op wat je met het evenement wilt bereiken. Denk aan:

  • Helikopter dropping
  • Survivaltocht
  • Indoorklimmen
  • GPS biken of wandelen
  • Themaworkshops

Al deze activiteiten zijn er voor zowel grotere of kleinere groepen. Enkelen hiervan gaan soms tot een honderdtal mensen of meer maar door groepen te clusteren kan je ook met een beperkt aantal deelnemers vaak toch meedoen.

Zoals je ziet is een vakantiewoning huren op de Veluwe een garantie voor een veelzijdige vakantie. Daarnaast vind je nergens zoveel ongerepte natuur en wilde dieren als op de Veluwe. Niet alleen de kinderen vinden het spotten van zwijnen en herten geweldig zelf zal je ook merken dat onwillekeurig je hart sneller gaat kloppen bij de aanblik van in het wild levende dieren.

We halen ze nog maar eens aan, de vele pret- en attractieparken die er op relatief korte afstand van elkaar liggen. Alleen zij zijn al een reden om voor een week of langer een vakantiehuis te huren op de Veluwe. Een simpel rekensommetje zal je duidelijk maken dat je goedkoper uit bent door op de Veluwe zelf in een huisje te overnachten in plaats van telkens naar huis te rijden. Hier heb je gelijk de reden waarom je het best een vakantiehuis kunt huren op Veluwe, omdat jouw goedkope vakantie hier begint.