Keurig chalet op park in Uddel

Keurig chalet op park in Uddel

Ideaal chalet voor gezinnen! Dit 6 persoons chalet treft U aan op een kleinschalig vakantiepark op een van de allermooiste plekjes op de Veluwe. Te midden van het afwisselende Veluwse Landschap van bossen, heide en landerijen, op 500m van het Uddelermeer.  De tuin is volledig aangelegd met groot terras. Bij het huisje staat een tuinhuis met droger en wasmachine. U heeft een eigen parkeerplaats. De open keuken keuken is voorzien van koel-/vriescombinatie, vaatwasser, oven en gasfornuis. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras. Badkamer met ligbad (er kan ook staand in gedoucht worden), toilet en wastafel.

Er zijn in totaal drie slaapkamers: 1x 2-pers bed (met 1-pers matrassen), een kamer met 2x 1-pers bed en een kamer met een stapelbed (minder geschikt voor volwassenen). Dekbedden en kussens voor 6 personen zijn aanwezig.

In de nabije omgeving liggen leuke dorpjes en leuke steden die u veel te bieden hebben zoals Apeldoorn (Apenheul, het Loo en Pretpark Julianatoren) en Harderwijk (Dolfinarium). Een fantastische omgeving, midden op de Veluwe, omgeven door bos en hei, op loopafstand van het dorp Uddel. Een prima plek voor een familieweekend. Bij uitstek geschikt voor wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur. Een geweldig park met vele mogelijkheden. Vele amusementsparken zijn er in de buurt. Gezellig winkelen in Nunspeet, Ermelo of Apeldoorn. Het park heeft twee verwarmde (openlucht) zwembaden (1 x 50 cm diep en de andere 120 cm diep),moderne wasserette, petit restaurant, grote speeltuin met speelveld en een hertenkamp.

Ideaal verblijf voor de "families met kleine kinderen" of buiten het seizoen voor actieve 50 plussers. Dit is comfort, sfeer op een van de mooiere locaties op de Veluwe. In Harderwijk kunt u naar het Dolfinarium en in Apeldoorn vindt u de Julianatoren (pretpark voor kinderen). Maar ook kunt u een dagje gaan genieten in Walibi Wold.

Verwarming: CV. Roken niet toegestaan, huisdieren in overleg. Zwembaden zijn geopend van april t/m september (op zondag gesloten).

Huiscode VEL041N
7.2
Prijs op aanvraag
Regio Veluwe - Uddel
1 huisdier
wifi aanwezig
6 personen
3 slaapkamers
Stap 1. Kies een verblijfsduur reset kalender
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
Bezet
Beschikbare aankomstdatum / wisseldag
U kunt ons ook altijd bellen +31-341-432995 Huiscode VEL041N
Uw geselecteerde periode
Er zijn geen beschikbare datums gevonden, neem contact met ons op.
Neem contact op
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Centrale verwarming Televisie
Keuken
Bakoven Vaatwasser Koffieapparaat Waterkoker Afzuigkap 4 Pits/plaat kookstel Koelvries combinatie
Slaapkamer
Aantal slaapkamers met tweepersoonsbed: 1 Stapelbed: 1 Aantal slaapkamers met 2 bedden: 1 Aantal slaapkamers: 3 Maximaal slaapgelegenheden: 6 1 Persoons dekbed: 6
Badkamer
Douche & bad gecombineerd Aantal wastafels: 1 Aantal badkamers: 1
Bekijk meer faciliteiten
7.2
Datum

Prima huisje. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

Algemene indruk
8.0
Comfort
9.0
Ligging / accommodatie
9.0
Ontvangst
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Schoon / Hygiene
9.0
Datum

Park is niks te doen. Weg er naar toe zeer slecht en afgelegen. Somber park

Algemene indruk
6.0
Comfort
6.0
Ligging / accommodatie
6.0
Ontvangst
7.0
Prijs / kwaliteit
6.0
Schoon / Hygiene
7.0
Bekijk meer reviews

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.