5 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Hottube/Spa
Sauna
Sfeerhaard
Wasmachine
Internet

Apenheul Apeldoorn

Huur een vakantiehuisje op de Veluwe en herken jezelf bij de Apenheul
Je wilt in Nederland graag een vakantiehuisje huren? Dan is de Veluwe de plek waar je moet wezen. Het is het mooiste natuurgebied van Nederland. Er zijn zeker acht vakantieparken rondom en op de Veluwe, zodat je verdeeld over deze parken kunt kiezen uit zeker meer dan 100 vakantiehuizen. Op deze manier vind je altijd wel een vakantiehuisje op de Veluwe dat voldoet aan jou wensen en behoefte. En natuurlijk ook een die past bij de inhoud van je portemonnee. Natuurlijk zijn er ook veel particuliere vakantiehuisjes te vinden op de Veluwe. Geniet dus van de variatie van de Veluwe met uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heide. Frisse beekjes met mooie rietkragen, ruiter gebieden of gemarkeerde fiets en wandelroutes. Natuurlijk kom je er ook wilde dieren tegen zoals herten, reeën en everzwijnen en zelfs apen in de Apenheul in Apeldoorn.

De Apenheul
De Apenheul is in 2016 uitgeroepen tot het leukste uitje van Nederland. Het is een mooi groot park, waar je meer dan de helft van de apen loslopend tegenkomt. Ze klimmen graag bovenop je. De Apenheul telt 34 soorten aapjes. De gele doodshoofdaapjes ken je vast wel. Maar natuurlijk vind je er ook orang-oetans gorilla's en nog veel meer. Je komt er vast je evenbeeld tegen. Er wonen in de Apenheul 300 apen, de meeste zijn geboren in een dierentuin, maar bij de bonobo's woont Zuani uit het tropisch regenwoud. Ze is gered uit de handen van stropers. In de Apenheul worden vaak babyaapjes en apen geboren die worden gewoon door hun moeders grootgebracht net als in het wild. Dat is bijzonder. De Apenheul is een voorbeeld voor dierentuinen over de hele wereld. De oudste aap is slingeraap Pepi. Ze woont sinds 1972 in Apenheul en is ongeveer 58.

Een hele dag zoet

Samen naar Apenheul is echt een hele dag uit voor het hele gezin.Er is veel gezellige horeca. In het park zijn veel verschillende aap vrije speeltuinen waar kinderen net als de apen, naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. Er is een mooi wandelpark met bijzondere bomen en struiken. In de zomer kun je er 's avonds varen. Het park is ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je kunt zelfs een rolstoel lenen. Een begeleider is gratis. Er zijn aparte rolstoel routes en op meerdere plekken aangepaste toiletten en babyruimtes. Er zijn diverse arrangementen voor groepen en bedrijven. Ook is er een speciaal schoolreis tarief. Bestel je via de webwinkel van Apenheul dan krijg je korting. Kinderen tot twee jaar mogen sowieso gratis naar binnen. Natuurlijk kun je zelfs een eigen apenknuffel mee naar huis nemen uit de souvenirs winkel.

Meer redenen voor het huren van een vakantiehuisje op de Veluwe

Behalve Apenheul kun je bijvoorbeeld natuurlijk ook naar Juliana toren of park de hoge Veluwe. En nog veel meer. Het verste vakantiehuisje ligt ongeveer drie kwartier van de Apenheul, door de interactie met deze bijzondere dieren heb je met het huren van een vakantiehuisje op de Veluwe een echt vakantie gevoel.

5 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 394,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

13-09-2024 > 16-09-2024
Vanaf
€ 314,-

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

11-10-2024 > 14-10-2024
Vanaf
€ 400,-

Exclusief
Schoonmaakkosten € 50,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-10-2024 > 07-10-2024
Vanaf
€ 393,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

03-06-2024 > 07-06-2024
Last-minute
Vanaf
€ 560,-
€ 492,50

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

31-05-2024 > 03-06-2024
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren