De leukste last minutes op de Veluwe in de voorjaarsvakantie

Heb je voorjaarsvakantie maar nog geen plannen? Huur een huisje midden in de natuur op de prachtige Veluwe. We hebben de drie leukste last minutes voor je op een rij gezet.

1. Hooiberg nieuwe stijl in Spankeren
Uniek in Nederland! Slapen op een nieuw gebouwde hooiberg in Spankeren op de Veluwe. Niet letterlijk natuurlijk, wat vroeger bestemd was voor de opslag van hooi en het stallen van dieren is nu een luxe appartement. Maar wel een die je doet denken aan vroeger. Dit vakantiehuis bestaat uit een boven en benedenverdieping en is geschikt voor zes personen. Er zijn drie slaapkamers die allemaal een prachtig uitzicht hebben. Hier geniet je van natuurschoon, bossen, mountainbiken en lange wandelingen in winterse sferen.

2. Veluws boerderijtje in Ermelo
Ideaal voor een midweek of weekend met het hele gezin of een groep vrienden: het Veluws boerderijtje. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving geniet je vanuit je miniboerderij van al het natuurschoon om je heen. Laat je verassen door nieuwsgierige eekhoorntjes en vogels die rijkelijk aanwezig zijn. Het Veluws boerderijtje is van alle gemakken voorzien, heeft drie slaapkamers en biedt in totaal zes slaapplekken. Eén van de slaapkamers bestaat uit een bedstede. Gasten roemen dit vakantiehuis vanwege de prachtige omgeving, de sfeervolle inrichting en het ultieme vakantiegevoel.

3. Knus vakantiehuisje in Terwolde
Hier geniet je pas echt van het heerlijke buitenleven! Dit vakantiehuis is te vinden op een kleinschalig vakantiepark in Terwolde. Het boerenleven vind hier letterlijk voor je neus plaats. Op het park worden ambachtelijke boerenkaas en diverse zuivels gemaakt van de gemolken geitenmelk op de boerderij en de wijngaard zorgt voor dat Franse sfeertje op de Veluwe. Het vakantiehuis zelf is van alle gemakken voorzien. Twee slaapkamers met boxspringbedden, een fijne badkamer, complete woonkamer en keuken waar je alles vindt wat je nodig hebt. Eropuit? Bezoek Hanzestad Deventer! 

Last minute een vakantiehuisje huren
Zit jouw ideale vakantiehuisje hier nog niet bij? Bekijk dan al onze last minutes hier en boek vandaag nog! Wist je dat bijna al onze vakantiehuisjes op de Veluwe aan de rand of zelfs midden in de natuur te vinden zijn? Ideaal om uren te kunnen wandelen, fietsen of tot rust te komen in de prachtige groene tuinen.