De voordelen van een groepsaccommodatie op de Veluwe

De Veluwe is één van de grootste natuurgebieden van Europa en daarom een ideale plek om in een groot vakantiehuis te overnachten. Voor groepen vrienden of de hele familie, bij ons vind je talloze groepsaccommodaties. Van authentieke boerderijen tot luxe familiehuizen.

Onze groepsaccomodaties op de Veluwe zijn zeer gewild bij onze gasten. De grote vakantiehuizen bieden een relaxte omgeving met genoeg ruimte voor iedereen die mee gaat. De groepsaccommodaties zijn van alle gemakken voorzien.

Een groepsaccommodatie biedt vele extra’s
De compleet ingerichte vakantiehuizen voor vrienden en families bieden vele extra’s. In veel van onze huizen is je trouwe viervoeter meer dan welkom. Wij beseffen dat ook de hond niet mag ontbreken tijdens het familieweekend. De grote bijbehorende tuin staat garant voor uren speelplezier en in het huis kunnen kinderen zich vermaken met spelletjes en speelgoed. Met een groep vrienden is gezelligheid het allerbelangrijkste. Daarom hebben veel van onze groepsaccommodaties een grote open keuken om samen te koken en genoeg ruimte in de woonkamer. Meerdere personen betekent uiteraard ook meerdere slaapkamers én badkamers. Vind je luxe belangrijk? Boek dan bijvoorbeeld het luxe familiehuis in Rekken met sauna. Altijd al op een boerderij willen slapen? Dan is de royale vakantieboerderij in Hulshorst een aanrader.

Een perfecte uitvalbasis voor uitstapjes
De Veluwe is het meest groene vakantiegebied van ons land en ideaal om te wandelen, te fietsen of te ontspannen in de natuur. Tip: bij de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe staan gratis witte fietsen klaar waarmee je het natuurpark op je gemak kunt ontdekken. Speciale fietsen (bakfietsen, tandems, rolstoelfietsen) zijn te huur.

Om de hoek vind je talloze gezellige steden om een hapje te kunnen eten, te shoppen of op stap te gaan. Breng zeker een bezoek aan Harderwijk of Apeldoorn! Wist je dat de Veluwe de meeste dagattracties van Nederland heeft? Je vindt er dierentuinen, pretparken, speeltuinen en gigantische speelvijvers. Op de Veluwe is ruimte voor iedereen. Overnachten doe je op één van de boerderijen en groepsaccommodaties voor een zorgeloze vakantie.