De voordelen van een particulier huisje huren op de Veluwe

In Nederland zijn we dol op vakantiehuizen. In geen enkel ander Europees land brengen we zó vaak een paar dagen door in een vakantiehuisje. Op de Veluwe zijn zelfs de meeste vakantiehuisjes te vinden en dat is niet voor niets.

Nederland telt volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek bijna 1220 vakantiehuisterreinen. Dit zijn terreinen waar tenminste vijf vakantiehuizen bij elkaar staan. Vaak zijn er ook allerlei voorzieningen aanwezig, zoals zwembaden, horeca en sporthallen. Op al deze terreinen staan meer dan 35 duizend vakantiehuizen te huur. Veel van deze huizen zijn modern en van hoge kwaliteit.

De meeste vakantiehuisjes in Nederland zijn rond de Veluwe te vinden. De locatie is natuurlijk prachtig, je kunt er eindeloze fietstochten maken, wandelen en genieten van de rust. Heerlijk! De Veluwe is tot op de dag van vandaag nog steeds de meest populaire vakantiebestemming in ons land.

Vakantiehuis van een particulier huren
Uit cijfers blijkt ook dat we graag een vakantiehuis huren van een particulier. Zo’n tien procent van de vakanties die we als Nederlanders in eigen land vieren, brengen we door in een vakantiehuis van een particulier.

Een huisje huren van een particulier heeft veel voordelen. Dit zijn de drie belangrijkste:

1. Compleet ingericht
Een vakantiehuis van een particulier is van alle gemakken voorzien en completer ingericht dan een gemiddeld huisje van een bungalowpark. Bijna nooit kom je iets tekort en meubels zijn altijd nieuw aangeschaft.

2. Betaalbaar
Een vakantiehuis van een particulier huren betekent betaalbaar huren. Je betaalt niet de kosten voor het beheren en houdt meer geld over voor andere uitstapjes.

3. Mooiste plek
Eigenaren van vakantiehuisjes kijken bij de aanschaf van een vakantiehuis natuurlijk vooral naar de locatie. Dat heeft weer voordelen voor de huurder. Een vakantiehuis van een particulier op de Veluwe staat op de mooiste plekken!

Benieuwd welke particulieren vakantiehuisjes bij ons beschikbaar zijn? Hier vind je een overzicht.