Vakantie op de Veluwe? 4 leuke last minutes voor augustus

Veel Nederlanders vieren deze zomer hun vakantie dichtbij huis. De Veluwe is om die reden razend populair. Deze vier vakantiehuizen zijn nu nog te boeken in augustus. 

Veel accommodaties zitten vol geboekt, maar toch is er hier en daar nog een plekje vrij. Ideaal als je er in augustus toch nog even lekker uit wilt. Deze vier vakantiehuizen zijn nu nog beschikbaar. Wees er snel bij!

1. Luxe villa voor 2 in Voorthuizen

Kijk je ogen uit in de ruime woonkamer, maak de lekkerste maaltijden in de open keuken en geniet van de privacy en rust om je heen. Deze luxe en hagelnieuwe villa voor 2 personen is te vinden op landgoed de IJsvogel, tussen de Veluwse dorpskeren van Voorthuizen, Garderen en Stroe. Op het ruim opgezette park zijn rustzoekers aan het juiste adres. Dat wordt echt genieten met z’n tweetjes. 

2. Chalet aan het water in Lathum

Een fijn verblijf op een nog mooiere locatie. Dat en meer kun je verwachten tijdens een vakantie op vakantiepark en Jachthaven de Rhedendaagse Meren. Het knusse chalet is geschikt voor vier personen en bezorgt je met het uitzicht over het water het ultieme vakantiegevoel. Pluspunt: het park ligt direct aan het strand en een recreatieplas. Perfect voor een vakantie met het hele gezin. 

3. Vakantiehuis met ruimte in Vaassen

Rust, ruimte en luxe. Tijdens een verblijf in dit ruime vakantiehuis voor 6 personen in het Veluwse Vaassen zul je niets te kort komen. Neem zeker je fiets of wandelschoenen mee, want vanaf deze locatie sta je binnen een mum van tijd in de prachtige omgeving van de Veluwe. Een aanrader voor rustzoekers én sportievelingen. En de hond is ook welkom.  

4. Luxe safaritent voor 6 personen

Houd je van kamperen, maar dan comfortabel en zonder gedoe? Glamping noemen ze dat en dat is in deze luxe safaritent precies wat je doet: glamorous kamperen. Deze sfeervolle safaritent voor zes personen is eenvoudig, maar slim ingericht. Je slaapt in een echte tent, maar wel met alle comfort van deze tijd. Zeer geschikt en leuk voor een vakantie met kinderen. De tent is te vinden in het Veluwse Lathum.