Vier Pasen met het hele gezin op de Veluwe

Niets is zo fijn als een weekend uitslapen, uitgebreid ontbijten, paaseieren zoeken en tijd voor elkaar. Het paasweekend is een ideaal moment voor een weekend weg met het hele gezin. In onze vakantiehuisjes op de Veluwe zit je goed. 

Ontdek de Veluwse natuur
Op zoek naar rust, ruimte en natuur? Gevonden! Met de Veluwe als je achtertuin kom je helemaal tot rust in één van onze vakantiehuisjes. Bijna al onze vakantiehuizen vind je namelijk midden in de natuur. Met Pasen geniet je van de natuur die langzaam uit de winterslaap ontwaakt. Wandelingen maken, konijntjes spotten en frisse lucht inademen: dat kan natuurlijk nergens beter dan op de Veluwe. Wat een heerlijk vooruitzicht! Breng samen tijd door met familie of vrienden. Niks hoeft en er is tijd én plek genoeg om de paaseieren te verstoppen.

Een heerlijk paasontbijt
Bij Pasen hoort een heerlijk ontbijt met verse croissantjes, jus en natuurlijk: eieren! In onze vakantiehuizen op de Veluwe kun je uren kokkerellen, verse broodjes bakken en genieten van een kopje koffie. De keukens zijn altijd van alle gemakken voorzien. Maar eerst uitslapen, want dat is een ander voordeel van een heerlijk weekend weg.

Genoeg te doen met Pasen
Een dagje uit plannen is een goed idee met Pasen. Op Tweede Paasdag zijn bijna alle winkels geopend en vind je op de leukste plekken talloze markten. Tijd om te shoppen! Bij meubelboulevards, tuincentra, outlets, paasmarkten, overal kun je je uitleven. Ontdek de omliggende steden als Apeldoorn, Harderwijk, Nunspeet, Epe, Ermelo, Doornspijk en laat je verassen.

Benieuwd welke huisjes nog beschikbaar zijn tijdens Pasen? Die vind je hier.