2 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Internet

Vakantiehuisjes Spankeren

Spankeren is een prachtig dorpje gelegen in de provincie Gelderland, omringd door groene bossen en uitgestrekte weilanden. Het is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de natuur. En wat is er nu beter dan dit te doen vanuit je eigen vakantiehuis? 

Waarom een vakantiehuis huren in Spankeren?
Een vakantiehuis biedt veel voordelen ten opzichte van andere accommodaties. Zo heb je bijvoorbeeld veel meer ruimte en privacy dan in een hotel of bed and breakfast. Daarnaast kun je zelf koken en heb je dus meer vrijheid in het bepalen van je dagindeling. Maar waarom zou je specifiek kiezen voor een vakantiehuis in Spankeren?

Allereerst is Spankeren een prachtige locatie om je vakantie door te brengen. Het dorpje ligt aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, wat betekent dat je vanuit je vakantiehuis zo de natuur in loopt. Daarnaast zijn er in de omgeving tal van fiets- en wandelroutes te vinden, waardoor je optimaal kunt genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft.

Maar ook als je op zoek bent naar cultuur zit je goed in Spankeren. Het dorpje ligt namelijk op korte afstand van steden als Arnhem en Zutphen, waar je kunt genieten van musea, theaters en andere culturele activiteiten.

Geniet van natuurschoon, bossen, mountainbiken, vissen ( in het Dierenskanaal en de Ijssel) en lange wandelingen door de ongerepte natuur. In de omgeving zijn er vele wandel en fietsroutes door het bos en platteland. Door de gunstige ligging vindt u in de directe omgeving een grote diversiteit aan activiteiten. Verder kunt u gaan winkelen in Apeldoorn, Bronkhorst of Zutphen, maar behoort een bezoek aan de Julianatoren of paleis "Het Loo" ook tot de mogelijkheden.

2 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 295,-

Exclusief
Schoonmaakkosten € 60,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 08-11-2024
Last-minute
Vanaf
€ 285,-
€ 238,-

Exclusief
Schoonmaakkosten € 40,00 ter plaatse
Eventuele bijkomende variabele kosten

10-06-2024 > 14-06-2024
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren