3 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Wasmachine
Internet

Walibi World Biddinghuizen

Een weekendje Walibi World in Biddinghuizen...duik dan in een vakantiehuisje
De Veluwe is een groot gebied en bestrijkt 1000 km². In zo'n groot gebied stikt het natuurlijk van de vakantiehuisjes. Wil je een weekendje of weekje naar Walibi World, dat dicht bij de Veluwe ligt, dan moet het niet moeilijk zijn er eentje te huren voor een betaalbare prijs, waar, het lekker thuiskomen is ook al ben je op vakantie.

In Walibi World zijn meer dan 40 attracties. Het is het grootste pretpark van de Benelux. En wordt ieder jaar door 1 miljoen mensen bezocht. Alles is er hoger, steiler en sneller. Voor angsthazen is in Walibi geen plaats. De achtbanen en waterattracties zijn spectaculair. Er is een reuzenrad en er zijn diverse theatershows. Voor de inwendige mens kun je natuurlijk terecht bij verschillende heerlijke restaurants of mooie picknickplekken.. Je kunt vanuit Harderwijk gebruikmaken van de Walibi Express om op het park te komen.

De achtbanen en waterattracties
Walibi heeft de eerste achtbaan waarin muziek speelt de"Speed of Sound" natuurlijk past deze muziek bij de woeste en spectaculaire rit. Daarnaast zijn er de achtbanen de Goliath, Robin Hood, El Condor en de Xpress om overheen te scheuren. Natuurlijk ga je met de Excalibur ook regelmatig over de kop. Je kunt je ook nog laten wegschieten in de Space Shot. Hiermee snel je zo'n 60 meter de lucht in. Tijdens de waterattracties vaar je op stroomversnellingen of je daalt in een boomstam een gevaarlijke rivier af. Ook kun je elkaar natspuiten met een groot waterkanon.

Andere activiteiten bezoeken vanuit je vakantiehuisje op Walibi

Op de Veluwe kun je fietsen en wandelen. Op loopafstand bevindt zich het strand van het Veluwemeer. In Harderwijk wonen de dolfijnen van het dolfinarium, deze vrolijke grote vissen voeren met plezier een show voor je op. In Lelystad is onder andere de winkel outlet Batavia stad en natuurlijk de bekende Batavia werf. Waar je veel beroemde schepen kunt bewonderen. Natuurlijk kan er met al dat water in de buurt vanuit je vakantiehuisje ook gezeild worden en zijn er op het naastgelegen evenemententerrein van Walibi festivals als Defqon en Lowlands , maar ook christelijke evenementen als New wine en Pinksterenconferentie Opwekking. Tijdens het seizoen kun je ook voor deze evenementen de Walibi Express vanuit Harderwijk nemen. Ook al maak je geen gebruik van het pretpark. Meestal kun je bij deze evenementen kamperen. Het loont ook zeker om een heerlijk huisje te huren.

3 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 394,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

13-09-2024 > 16-09-2024
Vanaf
€ 314,-

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

11-10-2024 > 14-10-2024
Vanaf
€ 365,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

13-09-2024 > 16-09-2024
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren