De Veluwe is de meest populaire vakantiebestemming

De Veluwe is in trek. Deze prachtige regio bleek vorig jaar de meest bezochte binnenlandse vakantiebestemming van ons land. Dat blijkt uit onderzoek van NBTC-NIPO Research.

Wij Nederlanders gingen in 2017 net zo vaak op vakantie in eigen land als in 2016. We zijn dus niet meer of minder op vakantie gegaan. Wel gingen we massaal naar de Veluwe. Daarmee is de Veluwe ook voor het eerst populairder dan de Noordzeebadplaatsen, die vele jaren bovenaan stonden.

De Veluwe is een ideale vakantiebestemming
Voor ons was het al langer duidelijk dat de Veluwe één van de beste en mooiste vakantiebestemmingen is in ons land. De Veluwe is met haar prachtige bosgebieden, wilde dieren en eindeloze wandelroutes, de plek om na een lange stressvolle week tot rust te komen. Een ideale vakantiebestemming! Bij de Veluwe denken we vooral aan bos, maar er is veel meer. Ontdek de uitgestrekte zandvlakten, heidevelden en landgoederen en laat je verassen door de vele dieren die je zult spotten. En vergeet ook geen bezoek te brengen aan de prachtige omliggende steden als Harderwijk, Apeldoorn en vissersdorpje Elburg.

Naar de Veluwe met het hele gezin
Wist je dat bijna al onze vakantiehuisjes op de Veluwe aan de rand of zelfs midden in de natuur te vinden zijn? De Veluwe is een unieke vakantiebestemming voor het hele gezin. Ideaal om uren te kunnen wandelen, fietsen of tot rust te komen in de prachtige groene tuinen. Bekijk ons grote aanbod vakantiehuisjes, voor gezinnen, stelletjes en groepen.