5 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Internet

Groepsaccommodatie in het bos

De vakantietijd komt in zicht, maar hebt u er al over nagedacht hoe uw vakantie er dit jaar uit gaat zien? Misschien is het een leuk idee om eens met een gezellige groep vrienden of met de hele familie samen op een mooi plekje een topvakantie te vieren. Wat dacht u van een comfortabele groepsaccommodatie in het bos? Lees hier over welke leuke perspectieven een vakantieaccommodatie als deze u te bieden heeft.

Eén van de populairste soort groepsaccommodaties zijn verbouwde boerderijen in een bosrijke omgeving. De authentieke sfeer van deze boerderijen is bewaard gebleven, terwijl ze tegelijkertijd zijn voorzien van moderne faciliteiten voor vakantiegangers van vandaag, zoals goede sanitaire voorzieningen, comfortabele bedden, centrale verwarming, een volledig uitgeruste keuken etc. Ze stralen huiselijkheid uit en bieden voldoende ruimte en mogelijkheden om hier met een hele groep vakantie te vieren. Ook worden er tegenwoordig moderne recreatiewoningen gebouwd op idyllische plekjes in het bos. Soms worden er ook oude kloosters of kasteeltjes omgebouwd tot vakantieverblijf voor groepen. Behalve voor families en vriendengroepen zijn groepsaccommodaties in het bos ook een ideale uitvalsbasis voor bedrijfsuitjes of als vakantieverblijf voor verenigingen, zoals een voetbalteam of een groep scouts.
Het zal geen moeilijke opgave zijn om een mooie groepsaccommodatie naar uw smaak en de smaak van uw medevakantiegangers te vinden. Groepsaccommodaties zijn over het algemeen veelzijdige accommodaties. Zo is iedere groepsaccommodatie berekend op de belangen van vakantiegangers van alle leeftijden. Er zijn in de meeste groepsaccommodaties uitgebreide faciliteiten aanwezig voor jong en oud. Van grootouders tot kleinkinderen; iedereen beleeft hier op zijn eigen manier volop vakantiepret. Er is hier voor iedereen wel iets leuks te doen. Terwijl de ouderen kaarten op een schaduwrijk plekje op het terras, leven de kids zich uit op de mogelijk aanwezige speeltoestellen of spelen een partijtje voetbal op het grasveld.
Kiest u voor een groepsaccommodatie in het bos, dan is dit helemaal mooi wanneer u op pad gaat met een groep natuurliefhebbers en/of liefhebbers van outdoor activiteiten als wandelen, mountainbiken of paardrijden. U loopt zo vanuit uw vakantieaccommodatie de vrije natuur in. Een vakantiewoning op deze locatie is in ieder seizoen een succes. In het voorjaar geniet u van hoe het bos weer tot leven komt met groene knoppen, bloesem en jonge dieren. In de zomer biedt de schaduw van het dichte bladerdek een verkoelende schaduw. En dan hebben we het nog niet gehad over de prachtige herfstkleuren in het najaar of wat dacht u van de aanblik van een ondergesneeuwd bos in de winter? De ligging in het bos geeft u bovendien veel privacy. U kunt hier met een gerust hart een gezellige barbecue of een feestje houden tot in de late uurtjes.

5 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 463,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

01-07-2024 > 05-07-2024
Vanaf
€ 763,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

01-07-2024 > 05-07-2024
Vanaf
€ 484,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

08-11-2024 > 11-11-2024
Vanaf
€ 1.398,99

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

01-07-2024 > 03-07-2024
Vanaf
€ 328,-

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 06-11-2024

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren