Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Achterhoek
Veluwe
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Gelderland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2019
Hemelvaart 2019
Pinksteren 2019
Kerstmis 2019
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Oud en Nieuw 2020
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Vakantiehuis in het bos Veluwe

Vakantiehuis in het bos Veluwe

Huisjes in het bos

Vakantievilla in het bos

Een vakantievilla in het bos kunt u in Nederland huren, maar ook in het buitenland zijn er talloze mogelijkheden om de vakantie door te brengen in een bosrijke omgeving. Er zijn natuurlijk meerdere voordelen verbonden aan het huren van een vakantievilla in het bos. De omgeving is natuurrijk en er wordt naast veel vrijheid ook veel privacy geboden. Het is heerlijk om elke ochtend in het bos te ontwaken en het gevoel van ruimte te ervaren. In het bos bent u onderdeel van de natuur en komt u volledig tot rust en ontspanning. Bovendien worden er uiteenlopende mogelijkheden geboden om nog meer van de natuur in de omgeving van de vakantievilla in het bos te genieten.

 

Wandelen en fietsen

Vanuit uw vakantievilla in het bos hebt u elke dag weer andere mogelijkheden om erop uit te trekken. Het voordeel van het vieren van vakantie in het bos is, dat er altijd volop mogelijkheden zijn om te wandelen. U kunt zelf uw eigen wandelroute door het bos en in de omgeving ervan bepalen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een bewegwijzerde wandelroute te volgen. Als er ook kinderen meegaan op vakantie is het leuk om onderweg te picknicken. Neem lekker broodjes en wat lekkers mee voor onderweg en pauzeer om gezellig met elkaar op een picknickkleedje van de lunch te genieten. Wat voor wandelen geldt, is natuurlijk ook van toepassing op het fietsen. Vanuit uw vakantievilla in bos kunt u ook een van de vele beschikbare fietsroutes volgen. Er zijn altijd meerdere fietsroutes beschikbaar, die in zwaarte en lengte variëren. De ene keer fietst u dwars door het bos, waarna u weer uitkomt bij bijvoorbeeld prachtige heidevelden of weilanden, waar de koeien op hun gemak staan te grazen.

 

Omgeving vakantievilla in bos

De bosrijke omgeving staat natuurlijk centraal tijdens het verblijf in de vakantievilla in het bos, maar dat betekent niet, dat u geen andere activiteiten kunt ondernemen dan alleen maar wandelen of fietsen. Het is bijvoorbeeld ook leuk om een daguitstapje te maken naar een plaats in de omgeving van de vakantievilla in het bos. Er zijn altijd leuke dorpen of steden in de omgeving van het bos gelegen, waar volop attracties en bezienswaardigheden worden aangeboden. Ga bijvoorbeeld eens naar een museum in de buurt. Of bezoek een attractiepark met de kinderen. Is er een recreatiemeer of zwembad in de omgeving van de vakantievilla in het bos? Dan hebt u daar natuurlijk alle gelegenheid om heerlijk te zwemmen en te recreëren. In uw vakantievilla in het bos hebt u alles bij de hand om zelf dagelijks te koken. Maar u hebt altijd de keuze om ook een keer of meerdere keren uit eten te gaan in een restaurant in de buurt van de vakantievilla in het bos. Of kies voor een gemakkelijke weg en haal bijvoorbeeld eens een snackmaaltijd af om op het terras van uw vakantievilla in het bos in alle rust op te eten. Bovenal is het natuurlijk belangrijk om van elke dag te genieten in uw vakantievilla in het bos.